Powderful Eyebrow™ Technika - Gyakorlati kurzus ÉLŐ MODELLEL

Gyakorlati fókuszú 20 perces kurzus, melyben lépésről lépésre tanulhatod meg, hogyan tervezz és készíts tökéletes, éles átmenetek nélküli, precízen eldolgozott finom púderes hatású szemöldököt a népszerű “Powderful Eyebrow™” technikával. Kövesd végig a tervezés és kivitelezés lépéseit élő modellen és válj te is professzionális ismerőjévé a Powderful Eyebrow technikának!

TOVÁBB

01

Kurzusleírás

A Powderful Eyebrow gyakorlati kurzuson való részvétellel innovatív, modern és egyedülálló technikai ismeretekre tehetsz szert, melyekkel kiemelkedően finom hatású lágy púderes szemöldököt készíthetsz vendégeidnek. A program elvégzésével olyan professzionális látásmódra tehetsz szert, mely végigkísér majd sminktetoválói utadon és maximális magabiztosságot kölcsönöz neked.

A Powderful Eyebrow technika egyeüdlálló a púderes stílusok között, ugyanis a pigmentet lehelet vékonyan juttatjuk a bőrbe, precízen eldolgozva, így az eredmény tökéletesen belesimul a környezetébe, éles átmenetek és látható vonalak nélkül. A Powderful Eyebrow technikával készült szemöldök szinte megkülönböztethetetlen a saját dús, vagy porral kiemelt szemöldök látványától, így sminkes hatás nélkül nyújt tökéletes keretet bármely vendég arcának.
Hogyan profitálhatsz online kurzusainkból?
A PMU Worldwide kurzusain való részvétellel olyan oktatási programokhoz csatlakozhatsz, melyeken személyesen csak az Essential PMU Academy oktatási egységeiben találkozhatnál. A kurzusok online elvégzésével saját időbeosztásod szerint, otthonod kényelméből ugyanazon ismereteket sajátíthatod el, mint személyes oktatásunk keretében.

Ha online óráinkat választod:

 • akkor tanulhatsz, amikor csak kedved és időd engedi, nem kell senkihez alkalmazkodnod
 • egyéni igényeid szerint bárhányszor végignézheted videóinkat
 • Visszatekerheted és újranézheted azokat a részeket, melyek számodra érdekesek vagy nehezebbek
 • olyan, nagy felbontású közeli felvételeket és lassított részleteket láthatsz, melyeket a személyes oktatás nem tesz lehetővé

Kinek ajánljuk online kurzusainkat?

A PMU Worldwide kurzusait a világ bármely sminktetoválójának ajánljuk, aki rendelkezik már tapasztalattal és ideje vagy földrajzi elhelyezkedése nem teszi lehetővé számára, hogy személyesen csatlakozzon oktatási programjainkhoz. Mivel az itt elérhető kurzusok haladó és mester szintű ismereteket tartalmaznak, teljesen kezdő sminktetoválóknak nem ajánljuk. Ha még nincs semmilyen tapasztalatod, de szeretnél te is belépni a sminktetoválás világába, nézz körül az essentialbeauty.hu oldalon és csatlakozz alapképzési programjaink egyikéhez, ahol megszerezheted a szükséges alapokat, hogy te is magabiztosan dolgozhass és magasabb szintű ismeretekre is szert tehess!

02

Tanmenet

 • a konzultáció lépései
 • a tökéletes beleegyező nyilatkozat
 • a tervezés technikai kritériumai
 • tervezés az arcforma szerint
 • gyakori hibák a tervezésben
 • a szimmetria és harmónia kialakítása
 • a terv megfelelő rögzítése
 • érzéstelenítés
 • a szemöldök felépítése
 • kulcsfontosságú mozdulatok
 • pixelezés és rétegzés
 • a pigment tökéletes eldolgozása
 • lépések az egyediséghez és személyre szabáshoz
 • utókezelés

03

Oktatók és oklevelek

Hollós Dóra – mester sminktetováló, PMU instruktor, az Essential Beauty Salon vezető terapeutája

Hollós Dóra a sminktetováló világ méltán híres alakja, aki bámulatos hiperrealisztikus szálazási technikáival és gyönyörű gyógyult eredményeivel tett szert ismertségre. Több mint 10 éves sminktetoválói és 5 éves oktatói tapasztalatával pontosan tudja, mire van szükséged, hogy megértsd, átlásd és professzionálisan alkalmazni tudd a bemutatott technikákat.

Célja, hogy kurzusaink keretében mély elméleti és részletes gyakorlati ismeretekkel lásson el, hogy magabiztosan alkalmazhasd a bemutatott technikákat és te is elérhesd pontosan azokat az eredményeket, melyeket oktatási programjainkban láthatsz.

Szerezd be munkafüzeteinket is, melyeket minden kurzusunkhoz illesztve megtalálsz, és melyekben további ismeretek és érdekes gyakorlatok várnak rád! Kövesd oldalunk elérhető kurzusait, ugyanis kínálatunk folyamatosan frissül újabb és újabb munkavideókkal, melyekkel még pontosabb és szélesebb körű képességeket sajátíthatsz el!

Oklevelet a képzés elvégzését követően tudunk biztosítani.

MIÉRT VÁLASZD A PMU WOLDWIDE KURZUSAIT

SZÉLES KÖRŰ TAPASZTALAT

PRÉMIUM MINŐSÉG

BEVÁLT TECHNIKÁK

€49

Korlátlan hozzáférés
30 napon át

Nyűgözd le vendégeidet a Powderful Eyebrow lágy púderes hatású technikával!

Kapcsolat

Örömmel segítünk és válaszolunk kérdéseidre!
Hívj minket a +36 70 905 7878-as telefonszámon, vagy küldj nekünk üzenetet az alábbi űrlapon keresztül!