Légy te is mester sminktetováló!

Tökéletesítsd technikáidat és szélesítsd repertoárodat saját tempódban, az otthonod kényelméből! Csatlakozz a Dóra Hollós’ PMU világához, ahol online kurzusainkkal könnyedén magasabb szintre léphetsz karrieredben!

KURZUSOK
Zemöldök Tervezés A-Z-ig

36 perces összefoglaló kurzus, melyben mindent megtudhatsz a tökéletes, személyre szabott szemöldök megtervezéséről. Elméleti és gyakorlati elemekkel gazdagított online program, melyből könnyedén elsajátíthatod, hogyan tervezhetsz szemöldököt az arc harmonizálását szemelőtt tartva, bármely vendégednek, vagy akár saját magadnak! Ez a kurzus nem csak sminktetoválóknak szól, hiszen sminkesként, kozmetikusként, vagy akár hobbi művészként is profitálhatsz az itt bemutatott ismeretekből. Ebben a kurzusban tényleg mindent megtalálsz, amire szükséged lehet, hiszen NŐI és FÉRFI szemöldöktervezést is tanulhatsz, illetve minden előforduló problémával megismerkedhetsz és ezekre megoldást találhatsz!

Powderful Eyebrow Technika
lágypúderes gépi technika

Elméleti Kurzus + Gyakorlati Kurzus (2 Külön Videót Tartalmaz!)

Pehelykönnyű, elegáns, gazdag púderes hatás: ez a Powderful Eyebrow. Két lépésből álló, összesen 108 perces online kurzusunkban te is megtanulhatod, hogyan készítheted el a legfinomabb kiemeléseket vendégeidnek, hogy észrevétlenül, mégis látványosan emeld magasabb szintre természetes adottságaikat. Ebben a programban a púderes technikák alapjait forradalmian új ismeretekkel egészítettük ki, és rengeteg valós idejű, illetve lassított, magas felbontású közeli felvétel segít majd, hogy mesteri szintre fejleszd magad a pixeles effektek elkészítésében.

Angel Brow Szálas Technikák
nano gépi szálazás
Elméleti Tanfolyam + Gyakorlati Tanfolyam (2 Külön Videót Tartalmaz!)

Ebben a 92 perces, 2 lépéses kurzusban megtanulhatod, hogyan készítsd el a rendkívül haladó szintű és művészi Angel Brow hiperrealisztikus szálazási technikát. Első lépésben mély elméleti ismereteket sajátíthatsz el, melyre magabiztosan építheted fel gyakorlati tudásodat. A második, gyakorlati részben minden olyan készséget magadévá tehetsz, mellyel biztonságosan, maximális művészi látásmóddal készítheted majd ezt a technikát vendégeidnek. Tanuld meg most, hogyan érj el hiperrealisztikus, divatos, dús eredményeket és tűéles, légies, finom gyógyult munkákat!

Dragon Style Gyakorlati Tanfolyam (1 Videót Tartalmaz)
A páratlan Dragon Style szálrendezés, egyetlen mesés, 53 perces, gyakorlati fókuszú online kurzusban! Hihetetlenül légies, 3D hatás, mellyel a teljesen megritkult, kihullott szemöldök is élettelivé varázsolható – tökéletesen hiperrealisztikusan. Az Angel Brow leghaladóbb szálrendezése bármely vendégednek elkészíthető, hiszen végtelen lehetőség rejlik benne személyre szabhatóságánál fogva. Vágj bele te is és kápráztasd el vendégeidet és kollégáidat ezzel az új stílussal! Tűéles gyógyult eredmények, elegánsan szélfútta hatás és tömött, sűrű effekt: ez a Dragon Style!
Alopecia Gyakorlati Tanfolyam (1 Videót Tartalmaz) Legújabb!
Ez egy 55 perces gyakorlati program, amely során elsajátíthatod, hogyan kell megtervezni és elkészíteni a tökéletesen valósághű szemöldöktetoválást ALOPECIÁS vendégek számára. Ezzel a gépi technikával szuper természetes és valósághű, 3 dimenziós hatást keltő szemöldöktetoválást tudsz majd készíteni a szemöldökszőr teljes hiánya esetén is. Itt megtanulhatod, miként tervezz meg 2 dimenzióban egy 3 dimenziós hatású szemöldököt!
Genuine Eyebrow Szálas Technika
nano gépi szálazás
Elméleti Tanfolyam + Gyakorlati Tanfolyam (2 Külön Videót Tartalmaz)

2 lépésből álló program, hogy mindent megtanulhass A-tól Z-ig, ami a méltán híres Genuine Eyebrow hiperrealisztikus szálazási technika professzionális kivitelezéséhez szükséges. Ezzel a bámulatosan természetes, 3D hatású gépi szálazási technikával igazán elegáns, dús és kifinomult eredményeket érhetsz el. A tökéletesen elsajátított módszer hosszantartó (1-1.5 év), tűéles, gyönyörűen gyógyult szemöldökkel könnyíti meg vendégeid mindennapjait. Vágj bele a 2 lépéses, összesen 87 perces kurzusunkba, hogy te is egyedülálló munkákat készíthess!

MIÉRT A DÓRA HOLLÓS’ PMU?

Dóra immáron egy évtizedes munkássága során széleskörben elismert és tisztelt szakemberré vált a sminktetoválás közösségeiben. Több ezer elkészített sminktetoválással, megannyi saját fejlesztésű technikával, több száz oktatással – oktatóként és hallgatóként egyaránt – a háta mögött Európa egyik vezető alakja a szépségipar ezen ágában. Széleskörű tapasztalatainak köszönhetően pontosan tudja, hogyan segíthet fejleszteni akár a kezdő, akár a haladó sminktetoválók karrierjét, hogyan adhat át tudást a leghatékonyabban és hogyan maximalizálhatják hallgatói az erőforrásaikat és készségeiket. 

Több mint

Vendég

Konferencia részvétel

Hallgató

worldclass

Kurzusainkról

Hogy minden velünk töltött perced értékesen teljen, csakis a legmagasabb minőséget nyújtjuk, így kurzusainkon 100%-ban használható tudást szerezhetsz, üres pillanatok nélkül. Befektetett energiád nálunk garantáltan megtérül: a lehető leggyorsabb, ám legbiztonságosabb módon szélesítheted repertoárodat és fejlesztheted magad igazi mester sminktetoválóvá.

Bemutatjuk Hollós Dórát

Mester sminktetováló, sminktetováló instruktor, az Essential Beauty Salon vezető terapeutája

A 2010-es évek elején kezdtem el sminktetoválással foglalkozni, ami mára igazi szenvedélyemmé vált. Mindig is vonzottak az olyan kozmetikai trendek, melyek a természetesség jegyében születtek. Ezek között kiemelkedő számomra a sminktetoválás, melynek kulcsa, hogy finom technikákkal hatalmas, a benyomás szintjén érvényesülő változtatásokat hozunk létre a harmónia megteremtése érdekében. A kezdetekben lelkesedésemet a fejlődés vágya hajtotta, ám alkotói igényeimet az akkor elérhető technikák mind csak részben tudták kielégíteni. Tanulásom folyamata hamar inspirációkereséssé vált: mindig úgy éreztem, lehet ennél természetesebb és tökéletesebb. Karrierem kezdetén a szemöldök technikák elsajátítása és kifejlesztése varázsolt el igazán, de hamar az arc többi területe is magával ragadott. Az elmúlt 4 évben már csak a sminktetoválás tölti ki a munkámat, ami minden nap elégedettséggel tölt el. Szüntelenül dolgozom a technikáimon, alakítom, csiszolom, gyarapítom a tudásomat, hiszen a folyamatos fejlődés elengedhetetlen.

Első és jelenlegi szalonomat, az Essential Beauty Szalont, mely Budapest szívében várja vendégeit, 2013-ban alapítottam. Itt fejlesztettem ki az általam használt és oktatott hiperrealisztikus szálazási módokat, a természetes adottságokat kiemelő púderes szemöldök és szemhéj technikákat és dolgozom a további vízióimon. Célom, hogy minél több oldalról mutathassam meg az általam képviselt, természetesség központú látásmódot.

Az utóbbi évek oktatási tapasztalatainak köszönhetően 2018-ban saját akadémiám is megnyitotta kapuit. Az Essential PMU Academy programjain így már nem csak tapasztalt sminktetoválókkal oszthatom meg ennek a gyönyörű szakmának a rejtelmeit, de új tehetségeknek is átadhatom azokat a képességeket, melyekkel világszerte tehetik nők százainak napjait könnyebbé és elégedettséggel telivé.

Alkotóként és oktatóként egyaránt örömmel tölt el, hogy megoszthatom a tudásomat gyakorló és leendő sminktetoválókkal, így szélesítve azon hölgyek körét, akiknek életébe szépséget, önbizalmat vihetünk egy-egy elkészített munkával.

LÉPJ MÉG MA A FEJLŐDÉS ÚTJÁRA!

Kapcsolat

Örömmel segítünk és válaszolunk kérdéseidre! Küldj nekünk üzenetet az alábbi űrlapon keresztül!