KURZUSVÁLASZTÉK

Kattints a már megvásárolt kurzusaidra, hogy elkezdhesd az oktatást!

Genuine Eyebrow™ Technika – Elmélet

Ebben a 37 perces elméleti kurzusban szert tehetsz minden olyan információra, amelynek birtokában te is mesteri szintű tudással vághatsz bele a 3D “Genuine Eyebrow™” hiperrealisztikus gépi szálazási technika alkalmazásába.

Genuine Eyebrow™ Technika – Gyakorlat

Gyakorlati kurzusunkon 50, praktikákkal teli percben figyelheted meg, hogyan alkalmazd a megszerzett elméleti tudást gyakorlatban, élő modellen. Ezzel a kurzussal válhatsz a 3D “Genuine Eyebrow™” hiperrealisztikus gépi szálazási technika mesterévé!

Angel Brow Technika – Elmélet

56 perces kurzusunkban elsajátíthatsz minden szükséges tudást – a legáltalánosabbtól a legspecifikusabbig-, ami segítségedre lesz, hogy te is professzionális szinten készíthesd el a haladó szintű 3D “Angel Brow™” hiperrealisztikus gépi szálazási technikámat.

Angel Brow Technika – Gyakorlat

36 perces gyakorlati fókuszú kurzus, mely megtanít minden praktikára, hogy tökéletesen, magabiztosan és magas szintű művészi hozzáállással alkazmazhasd a már elsajátított tudást a való életben, élő modellen. Válj te is a 3D “Angel Brow™” hiperrealisztikus gépi szálazási technika mesterévé!

Powderful Eyebrow™ Technika

Gyakorlati fókuszú 20 perces kurzus, melyben lépésről lépésre tanulhatod meg, hogyan tervezz és készíts tökéletes, éles átmenetek nélküli, precízen eldolgozott finom púderes hatású szemöldököt a népszerű “Powderful Eyebrow™” technikával. Kövesd végig a tervezés és kivitelezés lépéseit élő modellen és válj te is professzionális ismerőjévé a Powderful Eyebrow technikának!

Kapcsolat

Örömmel segítünk és válaszolunk kérdéseidre! Hívj minket a +36 70 905 7878-as telefonszámon, vagy küldj nekünk üzenetet az alábbi űrlapon keresztül!