KURZUSVÁLASZTÉK

Kattints a már megvásárolt kurzusaidra, hogy elkezdhesd az oktatást!

Genuine Eyebrow™ Technika – Elmélet

Ebben a 37 perces elméleti kurzusban szert tehetsz minden olyan információra, amelynek birtokában te is mesteri szintű tudással vághatsz bele a 3D “Genuine Eyebrow™” hiperrealisztikus gépi szálazási technika alkalmazásába.

Genuine Eyebrow™ Technika – Gyakorlat

Gyakorlati kurzusunkon 50, praktikákkal teli percben figyelheted meg, hogyan alkalmazd a megszerzett elméleti tudást gyakorlatban, élő modellen. Ezzel a kurzussal válhatsz a 3D “Genuine Eyebrow™” hiperrealisztikus gépi szálazási technika mesterévé!

Angel Brow Technika – Elmélet

56 perces kurzusunkban elsajátíthatsz minden szükséges tudást – a legáltalánosabbtól a legspecifikusabbig-, ami segítségedre lesz, hogy te is professzionális szinten készíthesd el a haladó szintű 3D “Angel Brow™” hiperrealisztikus gépi szálazási technikámat.

Angel Brow Technika – Gyakorlat

36 perces gyakorlati fókuszú kurzus, mely megtanít minden praktikára, hogy tökéletesen, magabiztosan és magas szintű művészi hozzáállással alkazmazhasd a már elsajátított tudást a való életben, élő modellen. Válj te is a 3D “Angel Brow™” hiperrealisztikus gépi szálazási technika mesterévé!

Powderful Eyebrow Technika – Elméleti modul

Lépj magasabb szintre a soft púderes technikák ismeretében ezzel a 48 perces elméleti kurzussal! Sziklaszilárd alapok, a legújabb módszerekkel, trükkökkel megfűszerezve, hogy ne ismerj lehetetlen, ha soft púderes technikával dolgoznál. Hollós Dóra elméleti prezentációja és 3 különféle eset latexes bemutatója a legnaprakészebb ismeretekkel és 5 különböző púderes variáció elkészítésének módjával vár téged.

Powderful Eyebrow Technika – Gyakorlati modul ÉLŐ MODELLEL

60 perces gyakorlati modulunkban Hollós Dóra élő modellen mutatja be, hogyan készíthetsz tökéletes Powderful Eyebrow-t élő modellen. Rengeteg valós idejű és lassított felvétel, közeli magas felbontású részlet és specifikus magyarázat segít elmélyíteni és megszilárdítani az elméleti kurzusban megszerzett tudást.

Angel Brow – Dragon Style
A páratlan Dragon Style szálrendezés, egyetlen mesés, 53 perces, gyakorlati fókuszú online kurzusban! Hihetetlenül légies, 3D hatás, mellyel a teljesen megritkult, kihullott szemöldök is élettelivé varázsolható – tökéletesen hiperrealisztikusan. Az Angel Brow leghaladóbb szálrendezése bármely vendégednek elkészíthető, hiszen végtelen lehetőség rejlik benne személyre szabhatóságánál fogva. Vágj bele te is és kápráztasd el vendégeidet és kollégáidat ezzel az új stílussal! Tűéles gyógyult eredmények, elegánsan szélfútta hatás és tömött, sűrű effekt: ez a Dragon Style!
Tervezés A-tól Z-ig szemöldöktervezés alapkurzus
36 perces összefoglaló kurzus, melyben mindent megtudhatsz a tökéletes, személyre szabott szemöldök megtervezéséről. Elméleti és gyakorlati elemekkel gazdagított online program, melyből könnyedén elsajátíthatod, hogyan tervezhetsz szemöldököt az arc harmonizálását szemelőtt tartva, bármely vendégednek, vagy akár saját magadnak! Ez a kurzus nem csak sminktetoválóknak szól, hiszen sminkesként, kozmetikusként, vagy akár hobbi művészként is profitálhatsz az itt bemutatott ismeretekből. Ebben a kurzusban tényleg mindent megtalálsz, amire szükséged lehet, hiszen NŐI és FÉRFI szemöldöktervezést is tanulhatsz, illetve minden előforduló problémával megismerkedhetsz és ezekre megoldást találhatsz!
Alopecia Gyakorlati Tanfolyam
Ez egy 55 perces gyakorlati program, amely során elsajátíthatod, hogyan kell megtervezni és elkészíteni a tökéletesen valósághű szemöldöktetoválást ALOPECIÁS vendégek számára. Ezzel a gépi technikával szuper természetes és valósághű, 3 dimenziós hatást keltő szemöldöktetoválást tudsz majd készíteni a szemöldökszőr teljes hiánya esetén is. Itt megtanulhatod, miként tervezz meg 2 dimenzióban egy 3 dimenziós hatású szemöldököt!

Kapcsolat

Örömmel segítünk és válaszolunk kérdéseidre! Hívj minket a +36 70 905 7878-as telefonszámon, vagy küldj nekünk üzenetet az alábbi űrlapon keresztül!