Légy te is mester sminktetováló!

Tökéletesítsd technikáidat és szélesítsd repertoárodat saját tempódban, az otthonod kényelméből! Csatlakozz a Dóra Hollós’ PMU világához, ahol online kurzusainkkal könnyedén magasabb szintre léphetsz karrieredben!

KURZUSOK

Genuine Eyebrow Technika gépi szálazás

2 lépésből álló program, hogy mindent megtanulhass A-tól Z-ig, ami a méltán híres Genuine Eyebrow hiperrealisztikus szálazási technika professzionális kivitelezéséhez szükséges. Ezzel a bámulatosan természetes, 3D hatású gépi szálazási technikával igazán elegáns, dús és kifinomult eredményeket érhetsz el. A tökéletesen elsajátított módszer hosszantartó (1-1.5 év), tűéles, gyönyörűen gyógyult szemöldökkel könnyíti meg vendégeid mindennapjait. Vágj bele a 2 lépéses, összesen 87 perces kurzusunkba, hogy te is egyedülálló munkákat készíthess!

Angel Brow Technika gépi szálazás

Ebben a 92 perces, 2 lépéses kurzusban megtanulhatod, hogyan készítsd el a rendkívül haladó szintű és művészi Angel Brow hiperrealisztikus szálazási technikát. Első lépésben mély elméleti ismereteket sajátíthatsz el, melyre magabiztosan építheted fel gyakorlati tudásodat. A második, gyakorlati részben minden olyan készséget magadévá tehetsz, mellyel biztonságosan, maximális művészi látásmóddal készítheted majd ezt a technikát vendégeidnek. Tanuld meg most, hogyan érj el hiperrealisztikus, divatos, dús eredményeket és tűéles, légies, finom gyógyult munkákat!

Powderful Eyebrow Technika gépi, lágy púderes szemöldök

Pehelykönnyű, elegáns, gazdag púderes hatás: ez a Powderful Eyebrow. Két lépésből álló, összesen 108 perces online kurzusunkban te is megtanulhatod, hogyan készítheted el a legfinomabb kiemeléseket vendégeidnek, hogy észrevétlenül, mégis látványosan emeld magasabb szintre természetes adottságaikat. Ebben a programban a púderes technikák alapjait forradalmian új ismeretekkel egészítettük ki, és rengeteg valós idejű, illetve lassított, magas felbontású közeli felvétel segít majd, hogy mesteri szintre fejleszd magad a pixeles effektek elkészítésében.

MIÉRT A DÓRA HOLLÓS’ PMU?

Dóra immáron egy évtizedes munkássága során széleskörben elismert és tisztelt szakemberré vált a sminktetoválás közösségeiben. Több ezer elkészített sminktetoválással, megannyi saját fejlesztésű technikával, több száz oktatással – oktatóként és hallgatóként egyaránt – a háta mögött Európa egyik vezető alakja a szépségipar ezen ágában. Széleskörű tapasztalatainak köszönhetően pontosan tudja, hogyan segíthet fejleszteni akár a kezdő, akár a haladó sminktetoválók karrierjét, hogyan adhat át tudást a leghatékonyabban és hogyan maximalizálhatják hallgatói az erőforrásaikat és készségeiket. 

Több mint

Vendég

Konferencia részvétel

Hallgató

worldclass

Kurzusainkról

Hogy minden velünk töltött perced értékesen teljen, csakis a legmagasabb minőséget nyújtjuk, így kurzusainkon 100%-ban használható tudást szerezhetsz, üres pillanatok nélkül. Befektetett energiád nálunk garantáltan megtérül: a lehető leggyorsabb, ám legbiztonságosabb módon szélesítheted repertoárodat és fejlesztheted magad igazi mester sminktetoválóvá.

Bemutatjuk Hollós Dórát

Mester sminktetováló, sminktetováló instruktor, az Essential Beauty Salon vezető terapeutája

A 2010-es évek elején kezdtem el sminktetoválással foglalkozni, ami mára igazi szenvedélyemmé vált. Mindig is vonzottak az olyan kozmetikai trendek, melyek a természetesség jegyében születtek. Ezek között kiemelkedő számomra a sminktetoválás, melynek kulcsa, hogy finom technikákkal hatalmas, a benyomás szintjén érvényesülő változtatásokat hozunk létre a harmónia megteremtése érdekében. A kezdetekben lelkesedésemet a fejlődés vágya hajtotta, ám alkotói igényeimet az akkor elérhető technikák mind csak részben tudták kielégíteni. Tanulásom folyamata hamar inspirációkereséssé vált: mindig úgy éreztem, lehet ennél természetesebb és tökéletesebb. Karrierem kezdetén a szemöldök technikák elsajátítása és kifejlesztése varázsolt el igazán, de hamar az arc többi területe is magával ragadott. Az elmúlt 4 évben már csak a sminktetoválás tölti ki a munkámat, ami minden nap elégedettséggel tölt el. Szüntelenül dolgozom a technikáimon, alakítom, csiszolom, gyarapítom a tudásomat, hiszen a folyamatos fejlődés elengedhetetlen.

Első és jelenlegi szalonomat, az Essential Beauty Szalont, mely Budapest szívében várja vendégeit, 2013-ban alapítottam. Itt fejlesztettem ki az általam használt és oktatott hiperrealisztikus szálazási módokat, a természetes adottságokat kiemelő púderes szemöldök és szemhéj technikákat és dolgozom a további vízióimon. Célom, hogy minél több oldalról mutathassam meg az általam képviselt, természetesség központú látásmódot.

Az utóbbi évek oktatási tapasztalatainak köszönhetően 2018-ban saját akadémiám is megnyitotta kapuit. Az Essential PMU Academy programjain így már nem csak tapasztalt sminktetoválókkal oszthatom meg ennek a gyönyörű szakmának a rejtelmeit, de új tehetségeknek is átadhatom azokat a képességeket, melyekkel világszerte tehetik nők százainak napjait könnyebbé és elégedettséggel telivé.

Alkotóként és oktatóként egyaránt örömmel tölt el, hogy megoszthatom a tudásomat gyakorló és leendő sminktetoválókkal, így szélesítve azon hölgyek körét, akiknek életébe szépséget, önbizalmat vihetünk egy-egy elkészített munkával.

LÉPJ MÉG MA A FEJLŐDÉS ÚTJÁRA!

Kapcsolat

Örömmel segítünk és válaszolunk kérdéseidre! Hívj minket a +36 70 905 7878-as telefonszámon, vagy küldj nekünk üzenetet az alábbi űrlapon keresztül!